Hi and welcome to my blog! ♔ Gyaruギャル ♔ Fashion ♔ Makeup & Beauty ♔ Sewing ♔ Gaming~

Wednesday, January 30, 2013

Plötsligt händer det!~

Jag fick detta mailet idag;

--
Från: "FACEBOOK DEPARTMENT PROMOTION AGENCY" (oscardavis007@gmail.com) 
"Grattis!
Vi är mycket glada att meddela att ditt namn visas på facebook lotteri marknadsföring för månaden och vi ger ut den totala summan av$ 150.000 USD (Hundra och femtio tusen amerikanska dollar) till våra vinnare, som är summan du vunnit. Ditt namn valdes i ett lotteri som gjordes i går, så vi behöver din snabba respons så att vi kan gå vidare med leveransen av din fond.
Ditt namn valdes av Mr Mark Zuckerberg VD för Facebook (Grundare & VD) Främjande gjordes för att göra alla Facebook-användare dra nytta av vinsten bolaget gjorde, är Facebook den första och ständigt största sättet att uppfylla både gamla och nya vän.
Du rekommenderas att kontakta betalningen avdelning med ditt fullständiga namn och adress med e-post nedan så att de kan fortsätta att leverera dina pengar till dig.

Betalning Avdelning E-postadress: facebookconfirmationpaydepartment@live.com
Grattis än en gång.
Vänligen komma tillbaka till oss för att få din fond och hur du vill att den ska skickas till dig. Tack.
Greg Holmes för CDAA
Få lite Zeropaid GearFBI SCAM SKYDDAD"

Mailet är ett spam-mail (skräppost) men det ser lite äkta ut för att de inte ber om att få bankuppgifter som de brukar be om i dessa typer av mail. Så om någon av er får detta mailet så gå inte på det. De vill antagligen att någon ska nappa på detta och svara dem för att de sedan ska gå vidare genom att be dig om dina bankuppgifter. Det kostar ingenting för dem att skicka ut dessa mail, men de vinner nog en hel del på det som någon stackare går på det. Så radera och att inte bry sig om mailet är det bästa man kan göra om ni får det.

Jag ville helt enkelt bara dela med mig och varna er om detta! ^__^
Chu~

1 comment:

Frangipani Flower